Platter by Karol Okrasa


Restauracja Szefa kuchni Karola Okrasa to polska zdrowa i świeża kuchnia wzbogacona międzynarodowymi akcentami, która inspiracje swoje czerpie  z podróży po Polsce i świecie. Z każdego regionu wybiera unikalne produkty, przyprawy i smaki, które razem tworzą niepowtarzalną całość i łączą się w znakomite menu, zachwycające subtelnością i wyjątkowością. Dania w Platter łączą nowoczesną formę i  tradycyjne składniki.

W Prestige Club – każdy Najemca otrzymuje priority seating - przydział najlepszego stolika w restauracji, stolik nakryty w wyróżniający się sposób, dania prezentowane przez Szefa Kuchni oraz obsługę Sommeliera. Ponadto przy obsłudze cateringów w swoim apartamencie w No.44, Najemca otrzymuje - darmową dostawę drobnego poczęstunku dla max 10 osób.

zobacz także:

× Ta strona używa plików cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.