Projekt 44 Restaurant to autorski projekt restauratora Józefa Krawczyka i Pracowni Architektonicznej Andrzeja Pośpiech. To nowe, miejsce na mapie stolicy z doskonałą muzyką na żywo, autorską kuchnią Marcina Molika, lodowymi koktajlami i własną cukiernią: Patisserie Boutique – prowadzoną przez Pastry Chefa Artura Jajecznika. Lokal urzeka nie tylko wystrojem loftowym stylu, ale przede wszystkim prostym, lecz zaskakującym menu.
W Prestige Club oferujemy stały rabat dla mieszkańców No.44 - 20%, obejmujący dania, napoje i alkohole z podstawowej karty lokalu. Rabat nie łączy się z innymi promocjami i ofertami specjalnymi, takimi jak: oferta lunchowa, śniadania, menu degustacyjne, catering i imprezy zorganizowane.
Ponadto dostępna dla Państwa jest również usługa room service.
Przy składaniu zamówienia należy poinformować obsługę o posiadaniu karty Prestige Club. Zniżka nie obejmuje usługi room service.
odwiedź stronę